Considerăm fiecare realizare a unei persoane ca fiind deosebită. Pentru aceasta, am conceput împreună cu designerii noştri o colecţie de trofee speciale din cristal, sperând ca un astfel de premiu să aducă, pe lângă bucuria reuşitei, satisfacţia de a primi un obiect  inedit, spectaculos şi valoros.

Trofeele din cristal au fost desenate şi create astfel încât formele să fie atractive şi să permită personalizarea în interior. Trofeul simbolizează reuşita şi, prin valoarea sa şi mesajul transmis, poate constitui un premiu în sine.

În interiorul trofeelor din cristal se poate inscripţiona mesajul care se doreşte a fi transmis, indiferent dacă este sub forma de text, imagine, siglă de companie. Pentru o grafică 3D reprezentativă, se optează pentru trofee care au o grosime ce se pretează unei astfel de personalizări.

Personalizarea trofeelor din cristal este adaptată nevoilor clientului, echipa noastră de graficieni participând alături de aceștia la conceperea graficii şi la alegerea modelelor care se pretează ideii şi mesajului pe care acesta doreşte să îl inscripţioneze.

Trofeele se livrează în cutii negre de carton cu mătase pe interior, foarte elegante şi extrem de apreciate de către beneficiari.

Contact
Adresa: Sergent Nutu Ion nr 69, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021.300.06.96
Fax: 021.300.06.98
Adresa e-mail: office@vixo.ro
www.vixo.ro
www.promotionale-trofee.ro