Produsele promoţionale au devenit în ultimul timp o “parte din viaţa corporatistă”. În mai toată activitatea pe care o desfăşurăm la birou, ne “lovim” de produse promoţionale. Indiferent că discutăm aici despre un pix personalizat, o agendă, un breloc, produsele promoţionale sunt cele prin intermediul cărora cineva şi-a dorit să ne impresioneze, să ne mulţumească, să fie mereu alături de noi sau, cel puţin, să ne reamintească, din când în când, că am avut un contact, o colaborare.

Promoţionalele au darul de a ne bucura, de a ne amuza sau chiar de a ne fi utile. Ne ataşăm de ele, le folosim cu plăcere sau le păstrăm undeva pentru a nu le deteriora.

Ne propunem prin produsele promoţionale pe care le oferim partenerilor să depăşim percepţia generală de produs “ieftin şi util” şi încercăm să oferim eleganţă, distincţie, clasă. Oferim un produs care se va păstra cu plăcere in timp, atât datorită mesajului pe care îl transmite, cât şi datorită valorii vizuale ridicate. Promoţionalele din cristal se pot personaliza individual 2D sau 3D şi pot face diferenţa pentru cei care le oferă, dar şi pentru cei ce le primesc, adaugând valoare evenimentului.

Promoţionalele personalizate din cristal au forme diverse, putând fi utilizate pentru orice ocazie. Fie că doriţi să comunicaţi un mesaj deosebit, să multumiţi cuiva, să premiaţi sau să sărbatoriţi, găsiţi uşor în catalogul nostru de forme produsul ideal pentru proiectul dorit.

 Fiecare cristal este ambalat în cutii speciale, elegante, astfel încât cadoul să fie unul aparte.

 

 

Contact
Adresa: Sergent Nutu Ion nr 69, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021.300.06.96
Fax: 021.300.06.98
Adresa e-mail: office@vixo.ro
www.vixo.ro
www.promotionale-trofee.ro