Compania noastră a lansat brandul VIXO în anul 2006 ca parte a unei strategii inovative ce a reușit să fie un deschizător de drumuri în industria românească de produse promoționale. Încă de la început ne-am plasat printre primele companii producătoare ce folosesc tehnologia gravării laser 3D în realizarea aşa numitelor “Holograme” în cristal.
    În esenţă, VIXO oferă servicii de grafică 3D şi gravare laser tridimensională în interiorul cristalului şi nu la suprafaţă. În acest fel, cu ajutorul echipei noastre de designeri, reconstruim realitatea 3D într-un mediu transparent – cristalul optic.
Echipamentele cu care VIXO lucrează sunt fabricate în Germania şi putem oferi produse de calitate ridicată datorită rezoluţiei mari de gravare.
Astăzi, brandul VIXO se bazează pe vasta experiență a specialiștilor noștri ce activează în cele două centre de producţie: unul în Bucureşti - pentru obiecte decorative şi de serie mică, şi centrul industrial de producţie în serie mare din Craiova.
Ineditul acestei tehnologii este dat de posibilitatea explorării nelimitate a imaginaţiei. Orice formă se poate reconstrui 3D fără limite. În acest sens, sloganul VIXO - „Dare to Explore”, este o invitaţie şi o provocare a creativităţii!Contact
Adresa: Sergent Nutu Ion nr 69, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021.300.06.96
Fax: 021.300.06.98
Adresa e-mail: office@vixo.ro
www.vixo.ro
www.promotionale-trofee.ro